Италианските медии  разкриха основните причини за уволнението на Жозе Моуриньо

...
Италианските медии  разкриха основните причини за уволнението на Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Изгонили Моу от Рома, защото постоянно забърквал скандали

Италианските медии  разкриха главните аргументи за уволнението на Жозе Моуриньо от Рома. От клуба през вчерашния ден оповестиха, че португалският експерт напуща треньорския пост, а на негово място ще пристигна Даниеле де Роси, който ще води отбора до края на сезона.

Както италианският вестник " La Repubblica " заяви, притежателите на Рома Дан и Райън Фридкинс са провели среща с Моуриньо, на която нескрито са излезли доста различия. Ръководството на клуба подчертало, че е разочаровано от резултатите през този сезон, а също по този начин - и че не желае повече да търпи държанието на треньора. Те били недоволни, че Моуриньо непрекъснато основава конфликтни обстановки, обвинявайки реферите и отказвайки да поеме виновността за слабите резултати, добавя " Труд ".

Семейство Фридкинс били изключително обезпокоени от случилото се след финала на Лига Европа, когато след мача старши треньорът на Рома посегна на паркинга на рефера Антъни Тейлър и го обиди. В Италия пък Специалния постоянно бе гонен от арбитрите с червен картон, тъй като съвсем всеки мач бълваше змии и гущери към тях.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР